Scheidingscoach voor vaders

Ik ben Johan van Dijk

scheidingscoach voor vaders Johan van Dijk

Scheidingscoach, een gelukkig getrouwde man & ervaringsdeskundige sinds 2013.

Ik coach gescheiden vaders naar succes in hun scheiding en geluk in hun privéleven door 1-op-1 ondersteuning tijdens het proces.

Ik weet wat jij doormaakt

Trotse vader. Ongelukkige partner. Het duurde één jaar na de geboorte van mijn zoon tot de relatie met zijn moeder eindigde. Het leverde gezeik op. Niet van een paar weken, maar van tien jaar.

Tijdens dat proces ging ik regelmatig op mijn bek. Ik leerde dealen met de regels, frustraties, ervaringen en communicatieproblemen die daarbij kwamen kijken. Een decennium kostte het mij. Om de spelregels van het systeem als gescheiden vader eigen te maken, op een goede manier om te gaan met mijn ex en er voor mijn kind het best mogelijke scenario uit te halen.
‘Was er maar iemand die mij dit eerder kon vertellen.’ Iemand die mij kon laten zien hoe ik het op een manier kon aanpakken zodat ik er als gescheiden vader beter uitkwam. Dat had me een hoop tijd, geld en gedoe bespaard.

Klinkt dit pijnlijk herkenbaar? Het hóeft geen tien jaar te duren. Zelfs geen tien maanden. Je kan er vandaag nog voor kiezen om het anders te doen. Beter te doen. Voor jezelf én voor je kind.

Als ervaringsdeskundige en coach heb ik de stappen al voor je doorlopen, weet ik waar je extra aandacht aan mag besteden en behoed ik je voor de fouten die ik zelf heb gemaakt.

Ga het gesprek met mij aan en regel het op jouw voorwaarden.

Goed om te weten

  • Naast gediplomeerd life coach, ben ik ook gecertificeerd NLP practicioner. Dit houdt in dat ik dwars door de overtuigingen heen kijk die je in jouw proces nog in de weg staan.
  • Mijn aanpak is no-nonsense, rechtvaardig en eerlijk. Ik wind er geen doekjes. What you see is what you get.
  • Vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel. Wederzijds vertrouwen, maar ook het vertrouwen vanuit jezelf om uit je huidige situatie te komen en daarvoor de juiste stappen te zetten.
  • Als partner in crime sta ik naast je in het scheidingsproces. Maar the teamwork makes the dream work. Ik begeleid je in alles wat je moet weten en jij onderneemt zelf actie.
scheidingscoach voor vaders Johan van Dijk

Jouw scheidingscoach on speed-dial

Ga je op dit moment door een ingewikkelde scheiding of omgangsregeling heen?
Verlang je naar meer rust en zoek je naar manieren om als vader beter uit deze situatie te komen?

Je bent op de juiste plek. Ik begeleid je door jouw scheiding heen. Jij bepaalt hoeveel tijd en geld het je kost. Ik nodig je graag uit om het gesprek aan te gaan.

Scheidingscoach voor vaders

De scheidingscoach voor vaders is onderdeel van Praktijk van Dijk. 

© 2023 Opgericht door Johan van Dijk.

Support

Openingstijden

De gehele week telefonisch en via mail bereikbaar. Bezoek alleen op afspraak.

Contacts

06-40 11 72 55

info@scheidingscoachvoorvaders.nl

Culemborg