Scheidingscoach voor vaders

Stop met tobben en begin met leven!

In 6 maanden meer rust, controle en ruimte in je leven door te scheiden zonder gedoe

Meer kracht, meer levensenergie en vooral minder gezeik. Scheiden kán makkelijk gaan. Samen zorgen we ervoor dat jij er zonder kleerscheuren uitkomt.

Dit kun je verwachten

No-nonsense begeleiding waarbij ik als scheidingscoach 6 maanden aan je zijde sta. In het door jou aantal te bepalen sessies lopen we door de fases heen waar jij op dat moment in zit. We tackelen je moeilijkheden, vragen en stappen die bij jouw scheiding komen kijken. Om vervolgens de inzichten, kennis en tools die ik je toereik in de praktijk te brengen. Je hebt als man de kracht om je eigen onafhankelijkheid te behouden. Ook tijdens je scheiding. Tussen onze sessies door ben ik – afhankelijk van het pakket dat je kiest – bereikbaar om je uit de brand te helpen bij noodsituaties.

De sessies die je samen met mij doet, zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Geen vast stappenplan of traject, maar een op maat gemaakt advies. Eerlijkheid, transparantie en vertrouwen vormen de rode draad door onze samenwerking.

Mijn scheidingscoaching bevat tien jaar aan kennis en kunde van het scheidingsproces. Ik heb alle stappen al gezet en fouten al gemaakt, zodat jij het niet meer hoeft te doen.

Dit is voor gescheiden vaders die:

  • Financieel onafhankelijk zijn en dat graag ook willen blijven
  • Naar manieren zoeken om te scheiden zonder gedoe
  • Van hun communicatieproblemen met hun ex af willen
  • Het best mogelijke scenario voor zichzelf willen creëren
    Verlangen naar meer rust, controle en ruimte in hun leven

Stel je eens voor dat je dit in slechts 6 maanden kunt bereiken? Op afstand. Zorgeloos scheiden, zodat je ook weer zorgeloos kunt leven. Een betere versie voor jezelf wordt en daarmee ook de beste versie voor je kind(eren).

Zo kan scheiden op jouw voorwaarden er voor jou uitzien

Elke scheiding en elke situatie is anders. Jij geeft aan waar je tegenaan loopt en waar je met mij over wil sparren. Door de maanden heen ondersteun ik jou vanuit mijn eigen tools, adviezen en ervaring. Je kiest zelf hoeveel coachmomenten je in dat halfjaar wil en hoeveel extra ondersteuning je nodig hebt.

Scheiding brons

Brons pakket​

Een halfjaar scheidingsbegeleiding met 6 coachmomenten (1 x per maand).

Beter uit je scheiding komen met mij als ervaringsdeskundige en sparring-partner aan je zijde.

Jouw investering:
€699

Klik hier!

Kom beter uit je scheiding als vader!

Alles online waar en wanneer jij het nodig hebt.

Scheiding zilver

Zilver pakket

Een halfjaar scheidingsbegeleiding met 12 coachmomenten (2 x per maand) en de mogelijkheid tot twee extra sessies van 30 minuten bij noodsituaties.

Alles goed geregeld als vader in je scheiding met een ervaren coach die je hierin ondersteunt.

Jouw investering:
€999

Klik hier!

Kies wat het beste bij jouw past. Persoonlijk offline in Culemborg of lekker flexibel door de online mogelijkheid waar en wanneer jij wilt!

EXTRA:
2 calls (zoom of telefoon) van 30 minuten in te zetten wanneer de nood het hoogst is!

Scheiding goud

Goud pakket

Een halfjaar scheidingsbegeleiding met 12 coachmomenten (2 x per maand), 24/7 bereikbaar via WhatsApp voor aanvullende hulp en de mogelijkheid tot een maandelijkse extra sessie van 30 minuten bij noodsituaties.

Intensieve coaching waarmee je zonder zorgen door je scheiding heen komt.

Jouw investering:
€1499

Klik Hier!

Kies wat het beste bij jouw past. Persoonlijk offline in Culemborg of lekker flexibel door de online mogelijkheid waar en wanneer jij wilt!

EXTRA:
WhatsApp 24/7 mijn hulp inschakelen!
Iedere maand 1 call (zoom of telefoon) van 30 minuten in te zetten wanneer de nood het hoogst is!

11 jaar terug

Stond ik op de plek waar jij nu staat.

Tijdens dat proces ging ik regelmatig op mijn bek. Ik leerde dealen met de regels, frustraties, ervaringen en communicatieproblemen die daarbij kwamen kijken. Een decennium kostte het mij. Om de spelregels van het systeem als gescheiden vader eigen te maken, op een goede manier om te gaan met mijn ex en er voor mijn kind het best mogelijke scenario uit te halen.

‘Was er maar iemand die mij dit eerder kon vertellen.’ Iemand die mij kon laten zien hoe ik het op een manier kon aanpakken zodat ik er als gescheiden vader beter uitkwam. Dat had me een hoop tijd, geld en gedoe bespaard.

Scheiding checklist voor vaders

Volledig gratis!
Alles to do's op een rijtje
Creëer overzicht en focus zodat jij niks vergeet!
Houvast en stabiliteit in een stressvolle periode
Helpt je bij het maken van een gameplan!

Scheiding Checklist

Als ervaringsdeskundige en scheidingscoach voor vaders heb ik de stappen al voor je doorlopen, weet ik waar je extra aandacht aan mag besteden en behoed ik je voor de fouten die ik zelf heb gemaakt.

Geen stress! Deze checklist gaat je helpen!

De scheiding checklist helpt je ervoor te zorgen dat je alle belangrijke dingen tijdens jouw scheiding behandelt. Het geeft je overzicht en zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Een scheiding is niet makkelijk en er komen veel juridische, financiële en emotionele zaken bij kijken. Met deze checklist zorg jij ervoor dat jij niks vergeet.

Join the webinar!

Schrijf je in voor mijn gratis webinar!

Dit is de enige echte masterclass voor vaders in scheiding. Ik vertel je mijn 4 grootste fouten tijdens mijn scheiding, en wat jij er van kan leren!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Scheidingscoach voor vaders

De scheidingscoach voor vaders is onderdeel van Praktijk van Dijk. 

© 2023 Opgericht door Johan van Dijk.

Support

Openingstijden

De gehele week telefonisch en via mail bereikbaar. Bezoek alleen op afspraak.

Contacts

06-40 11 72 55

info@scheidingscoachvoorvaders.nl

Culemborg