Blogs scheidingscoach voor vaders

Wikipedia voor de gescheiden vader

Je leest het goed, dit is de Wikipedia voor gescheiden vaders. Maar echt, naast dat je hier enorm veel tips, tricks, weetjes en informatie vind die jij niet kan missen als gescheiden vader. Vind je hier ook handige informatie om je voor te bereiden als vader wanneer je gaat scheiden. En als bonus krijg je gelijk ook een beetje feeling met wie ik ben, en hoe ik werk. Een blog lezen is natuurlijk wel heel anders dan een live coaching met mij, en toch geeft het je een kans om mij alvast beter te leren kennen.

En naast dat jij mijn verhalen leest, ben ik ook benieuwd naar jouw verhaal. Wil jij graag weten hoe ik jou kan helpen, heb je vragen over een specifiek onderwerp of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met mij op via de onderstaande knoppen. Gewoon, lekker via WhatsApp of de mail.